Rólam

Az ötlet, hogy táskák tervezésével foglalkozzak, egy álom számomra. Az ember sokszor elképzeli, hogy egyszer olyan dologgal foglalkozhat, ami nem csak munka, de élvezet, szórakozás és öröm is egyben. Nekem a táskák tervezése az, ami ilyen foglalatosságot jelent. Mindig is szerettem az igényes, jó minőségű táskákat, kiegészítőket és cipőket.

Azonban sokszor nehezen, hosszú keresés után találtam csak meg a számomra megfelelő, kompromisszum nélküli modelleket. Innen jött az ötlet, hogy magamnak tervezzem és készítsem el ezeket. A saját modellek láttán, mind a tervezés, mind a kivitelezés örömét megtapasztalva éreztem úgy, hogy ez a jó irány.

Fontos számomra hogy olyan maradandó dolgot alkossak, amelyre aztán méltán lehetek büszke. Külön öröm, ha ezeket mások is legalább olyan szeretettel viselik, mint én. Célom olyan kiváló minőségű, egyedi termékek megalkotása, amelyek örömmel töltik meg a nők hétköznapjait és egy pici egyediséget visznek a sokszor kevésbé személyes kiegészítőikbe.Stadinger Júlia